Концерт и представяне на книга – „Песента на Душата“

Покана и добре дошли! 🙂

🌷 18ти май, 15ч. 🌷

Имаме две деца с Мари и сме решили, че би трябвало да са достатъчни 🙂 , но ето че се роди трето или поне е на път да се роди. Но това третото е по-особено… то бе заченато далеч преди първите две. 🙂
За да не ви затруднявам математически с толкова много неизвестни, ще взема да дам поне някаква формула за задачата.

🥳 Мари има рожден ден на 18ти май … тъкмо прави един пълен Сатурнов цикъл. За тези, които не са запознати с астрологията, ще напомня само, че в живота на всеки човек 28-29тата му годишнина е много значителна, заради пълната Сатурнова обиколка в хороскопа му.

🎁 И съвсем случайно просто точно на този си рожден ден се очертава тя да роди своето трето или може би първо дете, което за разлика от другите две, които са с памперси, това ще бъде облечено в корици.

🎵 Много хора познават Мари като музикант, но поезията и размислите са една изключително дълбока композирана от нея мелодия, която макар да е много по-тиха от нейната флейта, то дълбините й са безпределно докосващи.

🧧 И така за пръв път тя издава една малка книжка от 100 страници, в които е приютила нейните опити, облечени в стихове, размисли и рисунки.

🌄 Представянето на нейната книжка плануваме да се случи на 18ти май от 15ч. тук в с. Ярлово в скромния дом на нашето семейство – Природна Школа Благодаря.
Разбира се с нейната колежка и приятелка – Боги Валентинова ни подготвят и прекрасен концерт за флейта и пиано.

🎹🎶 Заповядайте да отпразнуваме заедно красотата и да се насладим на приказните истории, които ще ни разкажат флейтата, пианото и поезията.

🎼 Ще чуете произведения от Шуберт, Шопен, Дебюси, К.Ф.Е Бах, Петър Дънов и др.

📢 Това събитие ще бъде и една предпремиера на нашата куполна зала, чието официално откриване ще бъде на 22ри юни!

‼️Събитието ще е с медитативен характер. Няма предвидени занимания за деца. Нашата цел е гостите ни да могат да се отпуснат и насладят на музиката и поезията, затова молим да пазите тишина в залата по време на събитието. Ако сте дошли с детето си и то има нужда да поиграе и поприказва, може да излезете навън и да се разходите по живописните поляни и гори наоколо.

За да ни намерите, пишете Дар Лимец в навигацията. Пътят минава през Бистрица и Железница. Ако идвате от Пернишко и навигацията ви дава да минете през с. Чуйпетлово, да знаете, че това е планински път и НЕ Е проходим път за леки коли.

Школата ще отвори врати в 14:40. Концертът започва в 15:00.

При въпроси 0885458589 Иван

Пускам и линк към събитието за концерта тази събота.

https://www.facebook.com/events/2198065180539659/?ref=newsfeed

    Резервирай място



    (попълнете формата отново за всяко следващо място)

    Вашият коментар